Blog: Nieuw logo

21 maart 2024 | Blog

Komende jaren gaat het pensioenstelsel in Nederland veranderen om pensioen beter te laten aansluiten aan de huidige behoeften. Ook wij vernieuwen om jullie nog beter van dienst te zijn. Binnenkort lanceren we een nieuwe website met een mijn omgeving waarop je alles kunt vinden over jouw pensioen. Als eerste stap presenteren we graag ons nieuwe logo:

Nieuw logo Heineken Pensioenfonds 2024

We zijn het Heineken Pensioenfonds
Het welbekende hopbelletje staat voor de verbondenheid met HEINEKEN. Het doel van het Heineken Pensioenfonds is zorgen voor een goede uitvoering van de pensioenregeling, zoals de werkgever en de werknemersvertegenwoordiging hebben afgesproken.

Onder aan de streep
We zijn toegankelijk en dichtbij. Je kunt ons altijd mailen en bellen met vragen, maar loop vooral ook bij ons langs. In het bestuur en het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds zitten jouw collega’s. Zij bepalen hoe er uitvoering wordt gegeven aan jouw pensioenregeling. Samen met een betrokken team van mensen die de pensioenregeling uitvoeren, werken wij zorgvuldig met elkaar samen aan een optimale kwaliteit van je pensioen. Met als resultaat onder aan de streep een goede pensioenregeling en een duidelijk inzicht in je pensioen.

Gerelateerde berichten

In gesprek met: Nicolaas Groot, bestuurslid Heineken Pensioenfonds

28 maart 2024

Ieder kwartaal gaan we in gesprek over pensioen. Inspirerende gesprekken waarvan we hopen dat die je motiveren eens naar jouw pensioen te kijken.

Blog: Nieuw logo

21 maart 2024

Komende jaren gaat het pensioenstelsel in Nederland veranderen om pensioen beter te laten aansluiten aan de huidige behoeften. Ook wij vernieuwen om jullie nog beter van dienst te zijn. Binnenkort lanceren we een nieuwe website met een mijn omgeving waarop je alles kunt vinden over jouw pensioen. Als eerste stap presenteren we graag ons nieuwe logo: We zijn het Heineken Pensioenfonds Het welbekende hopbelletje staat voor de verbondenheid met HEINEKEN. Het doel van het Heineken Pensioenfonds is zorgen voor een goede uitvoering van de pensioenregeling, zoals de werkgever en de werknemersvertegenwoordiging hebben afgesproken. Onder aan de streep We zijn toegankelijk en dichtbij. Je kunt ons altijd mailen en bellen met vragen, maar loop vooral ook bij ons langs. In het bestuur en het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds zitten jouw collega’s. Zij bepalen hoe er uitvoering wordt gegeven aan jouw pensioenregeling. Samen met een betrokken team van mensen die de pensioenregeling uitvoeren, werken wij zorgvuldig met elkaar samen aan een optimale kwaliteit van je pensioen. Met als resultaat onder aan de streep een goede pensioenregeling en een duidelijk inzicht in je pensioen.

Blog: Organen van het Pensioenfonds

28 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft drie verschillende organen. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat de taken van deze organen zijn en hoe jouw belangen door deze organen worden vertegenwoordigd. In deze blog geven wij jou daar meer informatie over.