Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023 | Nieuws

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

De werkgever heeft Eveline Graus en Marloes van der Veer voorgedragen als vertegenwoordiging van de werkgever in het VO. Het bestuur is akkoord gegaan met deze voordracht. Door de Vereniging van Gepensioneerden van Heineken zijn Huub Maas en Gert Bolderman voorgedragen. Na een kennismaking met een aantal leden van het verantwoordingsorgaan, zijn beide heren door het bestuur benoemd.

Voor de vertegenwoordiging namens de werknemers vond van 7 t/m 21 september 2023 een verkiezing plaats. 13,6% heeft gestemd. Jullie hebben Rob Robbers en Ruud Koele gekozen om de belangen van de medewerkers te vertegenwoordigen in het verantwoordingsorgaan.

De leden van het verantwoordingsorgaan stellen zich komende tijd uitgebreider aan je voor.

Het Heineken Pensioenfonds bestaat uit drie organen. Hier lees je meer over de organen en hun taken.

Gerelateerde berichten

Onderdelen Heineken pensioenregeling

20 november 2023

Tijdens de Pensioen3daagse (7, 8 en 9 november 2023) hebben we de Heineken pensioenregeling toegelicht in meerdere webinars (Nederlands en Engels). Hier kun je de webinars terugkijken en de presentatie downloaden.

Vraag: Krijg je minder pensioen dan je inlegt?

7 november 2023

Antwoord: Veel jongeren denken dat dit klopt, maar dat is niet zo. Mensen die nu met pensioen gaan, ontvangen gemiddeld twee tot drie keer meer pensioen dan ze samen met de werkgever hebben ingelegd.

Vraag: kun je het best via je werkgever pensioen opbouwen?

7 november 2023

Antwoord: Dat is waar. Net als bij veel andere organisaties, is pensioen bij Heineken een arbeidsvoorwaarde. Dat betekent dat in de CAO is geregeld dat jij bij het Heineken Pensioenfonds pensioen opbouwt.