Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023 | Nieuws

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten.

Het VO van het Heineken Pensioenfonds heeft twee vacatures namens de werknemers. Drie personen hebben zich hiervoor kandidaat gesteld. Ben je werknemer bij HEINEKEN en bouw je pensioen bij ons op? Dan heb je een e-mail ontvangen van heinekenpensioenfonds@digitaleverkiezing.nl. Klik op de link in de mail en stem! Je kunt stemmen tot en met donderdag 21 september, 12:00 uur.

De drie kandidaten stellen zich hieronder alvast aan je voor:
Kandidaten verantwoordingsorgaan stellen zich voor

Gerelateerde berichten

Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten. Het VO van het Heineken Pensioenfonds heeft twee vacatures namens de werknemers. Drie personen hebben zich hiervoor kandidaat gesteld. Ben je werknemer bij HEINEKEN en bouw je pensioen bij ons op? Dan heb je een e-mail ontvangen van heinekenpensioenfonds@digitaleverkiezing.nl. Klik op de link in de mail en stem! Je kunt stemmen tot en met donderdag 21 september, 12:00 uur. De drie kandidaten stellen zich hieronder alvast aan je voor:

Uitkomsten onderzoek naar risico en jouw pensioen

17 juli 2023

In maart heeft het Heineken Pensioenfonds je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar hoeveel risico je wilt lopen met je pensioen. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden aankijken tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen. Met dit onderzoek hebben we daar een goed beeld van gekregen.