Vacature bestuur

28 september 2022 | Nieuws

Per 1 januari 2023 is er een vacature in het bestuur namens de werkgever. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van het Heineken Pensioenfonds. Een belangrijke rol, want je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de pensioenregeling voor alle collega’s bij HEINEKEN.

Je kunt hier* meer lezen over de functie en wat er van je verwacht wordt. Maak je geen zorgen, je hoeft nog niet over verregaande pensioenkennis te beschikken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid eerst een opleiding te volgen en als toehoorder mee te lopen met het bestuur. Training on the job!

Om voldoende diversiteit in het bestuur te behouden, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat onder 40 jaar en/of een vrouw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en over het Heineken Pensioenfonds, kun je terecht bij Chantal Boekkooi. Heb je vragen over de kandidaatstelling, neem dan contact op met Corrie Scholman, Director People van Heineken Group.

*De uitgebreide profielschets vind je hier.

Gerelateerde berichten

Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten.

Uitkomsten onderzoek naar risico en jouw pensioen

17 juli 2023

In maart heeft het Heineken Pensioenfonds je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar hoeveel risico je wilt lopen met je pensioen. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden aankijken tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen. Met dit onderzoek hebben we daar een goed beeld van gekregen.