Vacature bestuur

28 september 2022 | Nieuws

Per 1 januari 2023 is er een vacature in het bestuur namens de werkgever. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van het Heineken Pensioenfonds. Een belangrijke rol, want je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de pensioenregeling voor alle collega’s bij HEINEKEN.

Je kunt hier* meer lezen over de functie en wat er van je verwacht wordt. Maak je geen zorgen, je hoeft nog niet over verregaande pensioenkennis te beschikken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid eerst een opleiding te volgen en als toehoorder mee te lopen met het bestuur. Training on the job!

Om voldoende diversiteit in het bestuur te behouden, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat onder 40 jaar en/of een vrouw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en over het Heineken Pensioenfonds, kun je terecht bij Chantal Boekkooi. Heb je vragen over de kandidaatstelling, neem dan contact op met Corrie Scholman, Director People van Heineken Group.

*De uitgebreide profielschets vind je hier.

Gerelateerde berichten

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: ouderdomspensioen

28 maart 2024

Sociale partners (de werkgevers- en werknemersvertegenwoordiging) willen kiezen voor de solidaire pensioenregeling. Hierin worden mee- en tegenvallers samen opgevangen en wordt er collectief belegd. Daardoor zullen de pensioenen stabiel zijn. Komende maanden leggen we de nieuwe pensioenregeling in kleine stukjes aan je uit. We beginnen met het ouderdomspensioen. Dat is het pensioen dat je ontvangt als je stopt met werken.

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.