Vacature bestuur

28 september 2022 | Nieuws

Per 1 januari 2023 is er een vacature in het bestuur namens de werkgever. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van het Heineken Pensioenfonds. Een belangrijke rol, want je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de pensioenregeling voor alle collega’s bij HEINEKEN.

Je kunt hier* meer lezen over de functie en wat er van je verwacht wordt. Maak je geen zorgen, je hoeft nog niet over verregaande pensioenkennis te beschikken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid eerst een opleiding te volgen en als toehoorder mee te lopen met het bestuur. Training on the job!

Om voldoende diversiteit in het bestuur te behouden, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat onder 40 jaar en/of een vrouw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en over het Heineken Pensioenfonds, kun je terecht bij Chantal Boekkooi. Heb je vragen over de kandidaatstelling, neem dan contact op met Corrie Scholman, Director People van Heineken Group.

*De uitgebreide profielschets vind je hier.

Gerelateerde berichten

Toeslagverlening per 1 januari 2023

2 december 2022

Wij verwachten de pensioenen per 1 januari 2023 te verhogen. Het bestuur heeft het definitieve besluit tot verhoging van de pensioenen echter nog niet genomen. We zullen u hierover uiterlijk 21 december informeren.

Webinar Pensioen3daagse

9 november 2022

Op 1, 2 en 3 november heeft de landelijke Pensioen3daagse plaatsgevonden. Tijdens de Pensioen3daagse hebben we webinars georganiseerd waarin we de Heineken pensioenregeling uitleggen. Heb je het webinar gemist? Kijk hier het webinar terug

Pensioen3daagse

24 oktober 2022

Op 1, 2 en 3 november vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor jouw pensioen. Je weet dat je deelneemt in een pensioenregeling, maar hoe het precies zit….. Tijdens de Pensioen3daagse leggen we je pensioenregeling uit in een webinar.