Vacature bestuur

28 september 2022 | Nieuws

Per 1 januari 2023 is er een vacature in het bestuur namens de werkgever. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van het Heineken Pensioenfonds. Een belangrijke rol, want je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de pensioenregeling voor alle collega’s bij HEINEKEN.

Je kunt hier* meer lezen over de functie en wat er van je verwacht wordt. Maak je geen zorgen, je hoeft nog niet over verregaande pensioenkennis te beschikken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid eerst een opleiding te volgen en als toehoorder mee te lopen met het bestuur. Training on the job!

Om voldoende diversiteit in het bestuur te behouden, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat onder 40 jaar en/of een vrouw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en over het Heineken Pensioenfonds, kun je terecht bij Chantal Boekkooi. Heb je vragen over de kandidaatstelling, neem dan contact op met Corrie Scholman, Director People van Heineken Group.

*De uitgebreide profielschets vind je hier.

Gerelateerde berichten

Duurzaamheidsverslag

18 juli 2024

Bij het beleggen houden wij rekening met milieu- en sociale aspecten en goed ondernemingsbestuur. Hoe wij dit doen hebben wij vastgelegd in ons beleid over maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB beleid). Hoe dit in 2023 heeft plaatsgevonden, staat in ons Duurzaamheidsverslag 2023. In het eerste deel vertellen wij hoe ons beleid er in 2023 uit zag. In deel 2 doen wij verslag van de implementatie en resultaten van ons MVB beleid in het afgelopen jaar.

Jaarverslag en jaaroverzicht 2023

18 juli 2024

De eerste helft van 2024 is voorbij en we blikken graag me je terug op het jaar 2023. De belangrijkste feiten en cijfers hebben we in hoofdlijnen vastgelegd in het Jaaroverzicht 2023. De moeite waard om even te bekijken!

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: Partner- en wezenpensioen

18 juli 2024

Het is belangrijk dat er ook een uitkering is voor jouw partner en kinderen als je komt te overlijden. Een situatie waar je liever niet over na denkt, maar het is wel erg belangrijk om dan iets geregeld te hebben.