Vacature bestuur

28 september 2022 | Nieuws

Per 1 januari 2023 is er een vacature in het bestuur namens de werkgever. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Er is een vacature beschikbaar in het bestuur van het Heineken Pensioenfonds. Een belangrijke rol, want je bent medeverantwoordelijk voor een goede uitvoering van de pensioenregeling voor alle collega’s bij HEINEKEN.

Je kunt hier* meer lezen over de functie en wat er van je verwacht wordt. Maak je geen zorgen, je hoeft nog niet over verregaande pensioenkennis te beschikken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid eerst een opleiding te volgen en als toehoorder mee te lopen met het bestuur. Training on the job!

Om voldoende diversiteit in het bestuur te behouden, gaat de voorkeur uit naar een kandidaat onder 40 jaar en/of een vrouw.

Voor inhoudelijke vragen over de functie en over het Heineken Pensioenfonds, kun je terecht bij Chantal Boekkooi. Heb je vragen over de kandidaatstelling, neem dan contact op met Corrie Scholman, Director People van Heineken Group.

*De uitgebreide profielschets vind je hier.

Gerelateerde berichten

Onderzoek naar hoe je denkt over risico en jouw pensioen

16 februari 2023

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Dit betekent dat het Heineken Pensioenfonds de komende tijd belangrijke keuzes moet maken. Wij vinden jouw mening daarbij belangrijk. Wij horen graag van je hoeveel risico je wil lopen met je pensioen. Dat horen wij graag via dit onderzoek. Binnenkort ontvang je hiervoor een vragenlijst. Houd je email en/of post in de gaten!

Vacature Raad van Toezicht

30 januari 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft per 1 juli 2023 een vacature in de Raad van Toezicht.

Wisselingen in bestuur en VO

22 december 2022

Er zijn enkele wisselingen in het bestuur en het Verantwoordingsorgaan.