Vacature Beleids- en communicatieadviseur (ca. 24-32 uur)

27 september 2022 | Nieuws

Wij zijn op zoek naar een parttime beleids- en communicatieadviseur.

De afdeling Beleid & Communicatie bestaat momenteel uit een manager en een  beleids- en communicatieadviseur. Deze adviseur is medeverantwoordelijk voor beide aandachtsgebieden maar heeft als pensioenjurist een focus op beleidsaspecten. De afdeling wil uitbreiden en is op zoek naar een parttime beleids- en communicatieadviseur die medeverantwoordelijk is voor beide aandachtsgebieden maar met een focus op communicatie (uren in overleg).

De afdeling is in zijn totaliteit verantwoordelijk voor de juridische en beleidsmatige zaken van het pensioenfonds en voor de communicatie. Daarnaast verzorgt de afdeling het secretariaat en de ondersteuning van het bestuur, de raad van toezicht en het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van het communicatiebeleid zoals dat door het bestuur is vastgesteld.
  • Schrijven van beleidsnotities voor bestuurs- en andere vergaderingen.
  • Verzorgen van de algemene communicatie en correspondentie van het HPF, waaronder begrepen het up-to-date houden van de HPF-website, het verzorgen van de nieuwsmailing en het leveren van bijdragen aan het HPF jaaroverzicht.
  • Maken van (deels nieuwe) communicatiemiddelen, o.a. blogs, vlogs, podcasts en infographics.
  • Creëren van inzicht over de verstuurde communicatie en het verzorgen van enquêtes.
  • Ondersteuning en secretariaat voor met name de communicatiewerkgroep en het verantwoordingsorgaan door bijvoorbeeld vergaderingen te notuleren, verbinding te bewaken met andere gremia en het uitzetten en monitoren van afgesproken acties.

Het profiel

We zoeken een energieke, zelfstandige professional met een open en no-nonsense mentaliteit. Je werkt pro-actief en praktisch. Je bent inventief en gericht op kwaliteit, continu verbeteren en resultaat. Het opstellen van communicatie via verschillende media is aan jou wel besteed.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 2-4 jaar relevante werkervaring in het pensioenveld;
  • Brede en flexibele inzetbaarheid;
  • Goede mondelinge en schriftelijke (advies)vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Ervaring met communicatie over maatschappelijk verantwoord beleggen is een pré.

Het dienstverband

Je treedt in dienst bij de Stichting Heineken Pensioenfonds. Het arbeidsvoorwaardenpakket is afgeleid van het arbeidsvoorwaardenpakket van HEINEKEN en bestaat uit uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen

Mevrouw C.R. Boekkooi, manager Beleid & Communicatie, via chantal.boekkooi@heineken.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Gerelateerde berichten

Duurzaamheidsverslag

18 juli 2024

Bij het beleggen houden wij rekening met milieu- en sociale aspecten en goed ondernemingsbestuur. Hoe wij dit doen hebben wij vastgelegd in ons beleid over maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB beleid). Hoe dit in 2023 heeft plaatsgevonden, staat in ons Duurzaamheidsverslag 2023. In het eerste deel vertellen wij hoe ons beleid er in 2023 uit zag. In deel 2 doen wij verslag van de implementatie en resultaten van ons MVB beleid in het afgelopen jaar.

Jaarverslag en jaaroverzicht 2023

18 juli 2024

De eerste helft van 2024 is voorbij en we blikken graag me je terug op het jaar 2023. De belangrijkste feiten en cijfers hebben we in hoofdlijnen vastgelegd in het Jaaroverzicht 2023. De moeite waard om even te bekijken!

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: Partner- en wezenpensioen

18 juli 2024

Het is belangrijk dat er ook een uitkering is voor jouw partner en kinderen als je komt te overlijden. Een situatie waar je liever niet over na denkt, maar het is wel erg belangrijk om dan iets geregeld te hebben.