Vacature Beleids- en communicatieadviseur (ca. 24-32 uur)

27 september 2022 | Nieuws

Wij zijn op zoek naar een parttime beleids- en communicatieadviseur.

De afdeling Beleid & Communicatie bestaat momenteel uit een manager en een  beleids- en communicatieadviseur. Deze adviseur is medeverantwoordelijk voor beide aandachtsgebieden maar heeft als pensioenjurist een focus op beleidsaspecten. De afdeling wil uitbreiden en is op zoek naar een parttime beleids- en communicatieadviseur die medeverantwoordelijk is voor beide aandachtsgebieden maar met een focus op communicatie (uren in overleg).

De afdeling is in zijn totaliteit verantwoordelijk voor de juridische en beleidsmatige zaken van het pensioenfonds en voor de communicatie. Daarnaast verzorgt de afdeling het secretariaat en de ondersteuning van het bestuur, de raad van toezicht en het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van het communicatiebeleid zoals dat door het bestuur is vastgesteld.
  • Schrijven van beleidsnotities voor bestuurs- en andere vergaderingen.
  • Verzorgen van de algemene communicatie en correspondentie van het HPF, waaronder begrepen het up-to-date houden van de HPF-website, het verzorgen van de nieuwsmailing en het leveren van bijdragen aan het HPF jaaroverzicht.
  • Maken van (deels nieuwe) communicatiemiddelen, o.a. blogs, vlogs, podcasts en infographics.
  • Creëren van inzicht over de verstuurde communicatie en het verzorgen van enquêtes.
  • Ondersteuning en secretariaat voor met name de communicatiewerkgroep en het verantwoordingsorgaan door bijvoorbeeld vergaderingen te notuleren, verbinding te bewaken met andere gremia en het uitzetten en monitoren van afgesproken acties.

Het profiel

We zoeken een energieke, zelfstandige professional met een open en no-nonsense mentaliteit. Je werkt pro-actief en praktisch. Je bent inventief en gericht op kwaliteit, continu verbeteren en resultaat. Het opstellen van communicatie via verschillende media is aan jou wel besteed.

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • 2-4 jaar relevante werkervaring in het pensioenveld;
  • Brede en flexibele inzetbaarheid;
  • Goede mondelinge en schriftelijke (advies)vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Ervaring met communicatie over maatschappelijk verantwoord beleggen is een pré.

Het dienstverband

Je treedt in dienst bij de Stichting Heineken Pensioenfonds. Het arbeidsvoorwaardenpakket is afgeleid van het arbeidsvoorwaardenpakket van HEINEKEN en bestaat uit uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Voor informatie over deze vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen

Mevrouw C.R. Boekkooi, manager Beleid & Communicatie, via chantal.boekkooi@heineken.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Gerelateerde berichten

Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten.

Uitkomsten onderzoek naar risico en jouw pensioen

17 juli 2023

In maart heeft het Heineken Pensioenfonds je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar hoeveel risico je wilt lopen met je pensioen. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden aankijken tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen. Met dit onderzoek hebben we daar een goed beeld van gekregen.