Onderdelen Heineken pensioenregeling

20 november 2023 | Nieuws

Tijdens de Pensioen3daagse (7, 8 en 9 november 2023) hebben we de Heineken pensioenregeling toegelicht in meerdere webinars (Nederlands en Engels). Hier kun je de webinars terugkijken en de presentatie downloaden.

In het webinar vertelden we onder andere:

  • Hoe de pensioenregeling van Heineken eruit ziet: pensioen, partnerpensioen, wezenpensioen, vrijwillig aanvullend partnerpensioen.
  • De keuzemogelijkheden die je hebt op het moment dat je met pensioen wilt.
  • Waar je meer informatie over jouw pensioen vindt: gebruik de pensioenplanner OpKoers en kijk op mijnpensioenoverzicht.nl (log in met DigiD).
  • Tot slot blikten we kort vooruit naar de nieuwe pensioenregeling.

Gerelateerde berichten

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: ouderdomspensioen

28 maart 2024

Sociale partners (de werkgevers- en werknemersvertegenwoordiging) willen kiezen voor de solidaire pensioenregeling. Hierin worden mee- en tegenvallers samen opgevangen en wordt er collectief belegd. Daardoor zullen de pensioenen stabiel zijn. Komende maanden leggen we de nieuwe pensioenregeling in kleine stukjes aan je uit. We beginnen met het ouderdomspensioen. Dat is het pensioen dat je ontvangt als je stopt met werken.

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.