Nieuw pensioenstelsel

29 maart 2022 | Nieuws

Het kabinet heeft met de werknemers- en werkgeversorganisaties een pensioenakkoord gesloten. In dit pensioenakkoord is in hoofdlijnen aangegeven hoe het nieuwe pensioenstelsel eruit zou moeten komen te zien. Een aantal zaken zijn al duidelijk, maar er moeten ook nog veel delen verder uitgewerkt worden. Momenteel bekijken sociale partners welk pensioencontract er wordt gekozen. Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Deelnemersenquête
Om de uitvoering van de nieuwe regeling zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorkeuren van werknemers, voormalig werknemers en pensioengerechtigden, verzoeken we je de korte vragenlijst in te vullen om inzicht te geven in jouw wensen. Hiervoor heb je als deelnemer, gewezen deelnemer of pensioengerechtigde een uitnodiging ontvangen. Lees meer

Gerelateerde berichten

Eventuele toeslag pensioen

27 juni 2022

De overheid heeft tijdelijk de regels voor toeslagverlening versoepeld waardoor de pensioenen al bij een beleidsdekkingsgraad van 105% mogen worden verhoogd.

Digitale communicatie

23 juni 2022

Het HPF communiceert graag per e-mail met gepensioneerden en gewezen deelnemers. Geef je e-mailadres op als je gepensioneerde of gewezen deelnemer bent bij het HPF door het scannen van de QR code of door het invullen van ons contactformulier.

Vacature Verantwoordingsorgaan

23 juni 2022

Er is een vacature beschikbaar in het Verantwoordingsorgaan (VO) van het Heineken Pensioenfonds (HPF) namens de werkgever.