Nieuw pensioenstelsel

29 maart 2022 | Nieuws

Het kabinet heeft met de werknemers- en werkgeversorganisaties een pensioenakkoord gesloten. In dit pensioenakkoord is in hoofdlijnen aangegeven hoe het nieuwe pensioenstelsel eruit zou moeten komen te zien. Een aantal zaken zijn al duidelijk, maar er moeten ook nog veel delen verder uitgewerkt worden. Momenteel bekijken sociale partners welk pensioencontract er wordt gekozen. Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Deelnemersenquête
Om de uitvoering van de nieuwe regeling zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorkeuren van werknemers, voormalig werknemers en pensioengerechtigden, verzoeken we je de korte vragenlijst in te vullen om inzicht te geven in jouw wensen. Hiervoor heb je als deelnemer, gewezen deelnemer of pensioengerechtigde een uitnodiging ontvangen. Lees meer

Gerelateerde berichten

Onderzoek naar hoe je denkt over risico en jouw pensioen

16 februari 2023

Er komen nieuwe regels voor pensioen. Dit betekent dat het Heineken Pensioenfonds de komende tijd belangrijke keuzes moet maken. Wij vinden jouw mening daarbij belangrijk. Wij horen graag van je hoeveel risico je wil lopen met je pensioen. Dat horen wij graag via dit onderzoek. Binnenkort ontvang je hiervoor een vragenlijst. Houd je email en/of post in de gaten!

Vacature Raad van Toezicht

30 januari 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft per 1 juli 2023 een vacature in de Raad van Toezicht.

Wisselingen in bestuur en VO

22 december 2022

Er zijn enkele wisselingen in het bestuur en het Verantwoordingsorgaan.