Nieuw pensioenstelsel

29 maart 2022 | Nieuws

Het kabinet heeft met de werknemers- en werkgeversorganisaties een pensioenakkoord gesloten. In dit pensioenakkoord is in hoofdlijnen aangegeven hoe het nieuwe pensioenstelsel eruit zou moeten komen te zien. Een aantal zaken zijn al duidelijk, maar er moeten ook nog veel delen verder uitgewerkt worden. Momenteel bekijken sociale partners welk pensioencontract er wordt gekozen. Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen.

Deelnemersenquête
Om de uitvoering van de nieuwe regeling zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de voorkeuren van werknemers, voormalig werknemers en pensioengerechtigden, verzoeken we je de korte vragenlijst in te vullen om inzicht te geven in jouw wensen. Hiervoor heb je als deelnemer, gewezen deelnemer of pensioengerechtigde een uitnodiging ontvangen. Lees meer

Gerelateerde berichten

Toeslagverlening per 1 januari 2023

2 december 2022

Wij verwachten de pensioenen per 1 januari 2023 te verhogen. Het bestuur heeft het definitieve besluit tot verhoging van de pensioenen echter nog niet genomen. We zullen u hierover uiterlijk 21 december informeren.

Webinar Pensioen3daagse

9 november 2022

Op 1, 2 en 3 november heeft de landelijke Pensioen3daagse plaatsgevonden. Tijdens de Pensioen3daagse hebben we webinars georganiseerd waarin we de Heineken pensioenregeling uitleggen. Heb je het webinar gemist? Kijk hier het webinar terug

Pensioen3daagse

24 oktober 2022

Op 1, 2 en 3 november vindt de landelijke Pensioen3daagse plaats. Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor jouw pensioen. Je weet dat je deelneemt in een pensioenregeling, maar hoe het precies zit….. Tijdens de Pensioen3daagse leggen we je pensioenregeling uit in een webinar.