Genomineerd voor Pensioen Pro Award vermogensbeheer

8 juni 2023 | Nieuws

Het Heineken Pensioenfonds is genomineerd voor de Pensioen Pro Awards 2023 in de categorie vermogensbeheer. We zijn opgevallen vanwege onze succesvolle eigen strategie voor vermogensbeheer en de goede resultaten die deze oplevert. Ook voorgaande jaren waren we met onze goede beleggingsresultaten een van de best presterende pensioenfondsen in Nederland. Lees meer: Heineken pensioenfonds hoort bij top pensioenfondsen met hoogste rendement. De andere genomineerde pensioenfondsen in de categorie vermogensbeheer zijn Pensioenfonds Bakkers en Pensioenfonds Horeca & Catering.

Pensioen Pro is een krant die dagelijks over pensioen schrijft. Zij reiken jaarlijks de Pensioen Pro Awards uit. Doel van deze prijzen is om de pensioensector te inspireren.

Eerder in de prijzen gevallen
In 2018 hebben we zelfs twee prijzen gewonnen. Het Heineken Pensioenfonds won de gouden award voor het beste Nederlandse pensioenfonds en de zilveren award voor beste pensioenfonds < 5 miljard.

Gouden en zilveren Pensioen Pro Awards 2018 voor beste Nederlandse pensioenfonds en beste pensioenfonds < 5 miljardPrijsuitreiking
Een deskundige vakjury kiest een winnaar uit de genomineerde pensioenfondsen. Op donderdag 15 juni 2023 vindt de prijsuitreiking plaats. Uiteraard laten wij daarna weten of we de prijs mee naar huis hebben genomen. Wordt vervolgd!

Gerelateerde berichten

Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten.

Uitkomsten onderzoek naar risico en jouw pensioen

17 juli 2023

In maart heeft het Heineken Pensioenfonds je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar hoeveel risico je wilt lopen met je pensioen. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden aankijken tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen. Met dit onderzoek hebben we daar een goed beeld van gekregen.