Genomineerd voor Pensioen Pro Award vermogensbeheer

8 juni 2023 | Nieuws

Het Heineken Pensioenfonds is genomineerd voor de Pensioen Pro Awards 2023 in de categorie vermogensbeheer. We zijn opgevallen vanwege onze succesvolle eigen strategie voor vermogensbeheer en de goede resultaten die deze oplevert. Ook voorgaande jaren waren we met onze goede beleggingsresultaten een van de best presterende pensioenfondsen in Nederland. Lees meer: Heineken pensioenfonds hoort bij top pensioenfondsen met hoogste rendement. De andere genomineerde pensioenfondsen in de categorie vermogensbeheer zijn Pensioenfonds Bakkers en Pensioenfonds Horeca & Catering.

Pensioen Pro is een krant die dagelijks over pensioen schrijft. Zij reiken jaarlijks de Pensioen Pro Awards uit. Doel van deze prijzen is om de pensioensector te inspireren.

Eerder in de prijzen gevallen
In 2018 hebben we zelfs twee prijzen gewonnen. Het Heineken Pensioenfonds won de gouden award voor het beste Nederlandse pensioenfonds en de zilveren award voor beste pensioenfonds < 5 miljard.

Gouden en zilveren Pensioen Pro Awards 2018 voor beste Nederlandse pensioenfonds en beste pensioenfonds < 5 miljardPrijsuitreiking
Een deskundige vakjury kiest een winnaar uit de genomineerde pensioenfondsen. Op donderdag 15 juni 2023 vindt de prijsuitreiking plaats. Uiteraard laten wij daarna weten of we de prijs mee naar huis hebben genomen. Wordt vervolgd!

Gerelateerde berichten

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: ouderdomspensioen

28 maart 2024

Sociale partners (de werkgevers- en werknemersvertegenwoordiging) willen kiezen voor de solidaire pensioenregeling. Hierin worden mee- en tegenvallers samen opgevangen en wordt er collectief belegd. Daardoor zullen de pensioenen stabiel zijn. Komende maanden leggen we de nieuwe pensioenregeling in kleine stukjes aan je uit. We beginnen met het ouderdomspensioen. Dat is het pensioen dat je ontvangt als je stopt met werken.

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.