Extra aandacht voor pensioen tijdens de Pensioen3Daagse

31 oktober 2023 | Nieuws

Dinsdag 7 t/m donderdag 9 november 2023 is de jaarlijkse Pensioen3daagse. Tijdens deze drie dagen is er landelijk extra aandacht voor pensioen. Het Heineken Pensioenfonds doet ook mee en vragen deze drie dagen extra aandacht voor pensioen.
Kijk hoe jouw pensioen ervoor staat op www.mijnpensioenoverzicht.nl (log in met DigiD).

Wat doen wij tijdens de Pensioen3daagse:

  1. Bel in tijdens één van de drie webinars via Teams. Hoe werkt pensioen in Nederland? Hoe ziet de pensioenregeling er uit? Wat kun jij doen voor je pensioen en wanneer moet je in actie komen? Het pensioenstelsel gaat veranderen, wat betekent dat? En stel je vragen via de chat (het is niet nodig om je voor de webinars te registreren).
  2. Heb je een vraag over jouw pensioen? Bel of mail ons. We helpen je graag!
  3. PILOT: Stel je vraag over pensioen via Whatsapp! Stuur een appje met je vraag naar 0657208937. En krijg snel antwoord!
  4. Speel het Pijlsnel-pensioenspel! Je vindt deze vanaf 7 november op kantoor. Ze worden neergelegd bij bijvoorbeeld de koffiecorner. Speel het spel en geef het vervolgens door aan een collega. Zo wordt iedereen wegwijs in het eigen pensioen.
  5. Op de interne tv-schermen zie je enkele stellingen over pensioen voorbij komen. Wat denk je: is de stelling waar of niet waar? Dinsdag 7 november vind je het antwoord op onze website.

Je kunt altijd terecht op onze website www.heinekenpensioenfonds.nl voor alle informatie over jouw pensioen.

Gerelateerde berichten

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: ouderdomspensioen

28 maart 2024

Sociale partners (de werkgevers- en werknemersvertegenwoordiging) willen kiezen voor de solidaire pensioenregeling. Hierin worden mee- en tegenvallers samen opgevangen en wordt er collectief belegd. Daardoor zullen de pensioenen stabiel zijn. Komende maanden leggen we de nieuwe pensioenregeling in kleine stukjes aan je uit. We beginnen met het ouderdomspensioen. Dat is het pensioen dat je ontvangt als je stopt met werken.

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.