Blog: vacatures Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023 | Blog

Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog.

Als je bij HEINEKEN werkt, bouw je in principe pensioen op bij het Heineken Pensioenfonds. Het Heineken Pensioenfonds wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden van HEINEKEN.

Het Heineken Pensioenfonds heeft ook een Verantwoordingsorgaan. Het Verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur vooraf over beleid en beoordeelt jaarlijks achteraf of het bestuur goed gehandeld heeft. Het Verantwoordingsorgaan is ook betrokken bij het nieuwe pensioencontract.

Het Verantwoordingsorgaan bestaat, net als het bestuur, uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Vind je het leuk om je meer in pensioen te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de uitvoering van jouw pensioenregeling, neem dan contact op. Het is geen probleem als je nog niet voldoende pensioenkennis hebt. Er zijn voldoende mogelijkheden om die kennis op te doen bij het Verantwoordingsorgaan.

Ook kun je hier meer informatie vinden over de vacatures

Gerelateerde berichten

Blog: Organen van het Pensioenfonds

28 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft drie verschillende organen. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat de taken van deze organen zijn en hoe jouw belangen door deze organen worden vertegenwoordigd. In deze blog geven wij jou daar meer informatie over.

Blog: Heineken Pensioenfonds Jaaroverzicht 2022

17 juli 2023

De eerste helft van 2023 is voorbij en de zomerperiode staat voor de deur. Voordat je welverdiende vakantie begint, willen we graag ons Jaaroverzicht 2022 bij je onder de aandacht brengen. In het Jaaroverzicht 2022 vind je de belangrijkste feiten en cijfers van ons, het Heineken Pensioenfonds, van afgelopen jaar. De moeite waard om even te bekijken!

Blog: vacatures Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023

Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog. Als je bij HEINEKEN werkt, bouw je in principe pensioen op bij het Heineken Pensioenfonds. Het Heineken Pensioenfonds wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden van HEINEKEN. Het Heineken Pensioenfonds heeft ook een Verantwoordingsorgaan. Het Verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur vooraf over beleid en beoordeelt jaarlijks achteraf of het bestuur goed gehandeld heeft. Het Verantwoordingsorgaan is ook betrokken bij het nieuwe pensioencontract. Het Verantwoordingsorgaan bestaat, net als het bestuur, uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Vind je het leuk om je meer in pensioen te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de uitvoering van jouw pensioenregeling, neem dan contact op. Het is geen probleem als je nog niet voldoende pensioenkennis hebt. Er zijn voldoende mogelijkheden om die kennis op te doen bij het Verantwoordingsorgaan. Ook kun je hier meer informatie vinden over de vacatures