Blog: vacatures Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023 | Blog

Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog.

Als je bij HEINEKEN werkt, bouw je in principe pensioen op bij het Heineken Pensioenfonds. Het Heineken Pensioenfonds wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden van HEINEKEN.

Het Heineken Pensioenfonds heeft ook een Verantwoordingsorgaan. Het Verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur vooraf over beleid en beoordeelt jaarlijks achteraf of het bestuur goed gehandeld heeft. Het Verantwoordingsorgaan is ook betrokken bij het nieuwe pensioencontract.

Het Verantwoordingsorgaan bestaat, net als het bestuur, uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Vind je het leuk om je meer in pensioen te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de uitvoering van jouw pensioenregeling, neem dan contact op. Het is geen probleem als je nog niet voldoende pensioenkennis hebt. Er zijn voldoende mogelijkheden om die kennis op te doen bij het Verantwoordingsorgaan.

Ook kun je hier meer informatie vinden over de vacatures

Gerelateerde berichten

In gesprek met: Nicolaas Groot, bestuurslid Heineken Pensioenfonds

28 maart 2024

Ieder kwartaal gaan we in gesprek over pensioen. Inspirerende gesprekken waarvan we hopen dat die je motiveren eens naar jouw pensioen te kijken.

Blog: Nieuw logo

21 maart 2024

Komende jaren gaat het pensioenstelsel in Nederland veranderen om pensioen beter te laten aansluiten aan de huidige behoeften. Ook wij vernieuwen om jullie nog beter van dienst te zijn.

Blog: Organen van het Pensioenfonds

28 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft drie verschillende organen. Wij kunnen ons voorstellen dat je je afvraagt wat de taken van deze organen zijn en hoe jouw belangen door deze organen worden vertegenwoordigd. In deze blog geven wij jou daar meer informatie over.