Blog: vacatures Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023 | Blog

Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog.

Als je bij HEINEKEN werkt, bouw je in principe pensioen op bij het Heineken Pensioenfonds. Het Heineken Pensioenfonds wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden van HEINEKEN.

Het Heineken Pensioenfonds heeft ook een Verantwoordingsorgaan. Het Verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur vooraf over beleid en beoordeelt jaarlijks achteraf of het bestuur goed gehandeld heeft. Het Verantwoordingsorgaan is ook betrokken bij het nieuwe pensioencontract.

Het Verantwoordingsorgaan bestaat, net als het bestuur, uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Vind je het leuk om je meer in pensioen te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de uitvoering van jouw pensioenregeling, neem dan contact op. Het is geen probleem als je nog niet voldoende pensioenkennis hebt. Er zijn voldoende mogelijkheden om die kennis op te doen bij het Verantwoordingsorgaan.

Ook kun je hier meer informatie vinden over de vacatures

Gerelateerde berichten

Blog: vacatures Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023

Het Verantwoordingsorgaan bestaat uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Wil je hierover meer weten, lees dan onze blog. Als je bij HEINEKEN werkt, bouw je in principe pensioen op bij het Heineken Pensioenfonds. Het Heineken Pensioenfonds wordt bestuurd door een bestuur bestaande uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden van HEINEKEN. Het Heineken Pensioenfonds heeft ook een Verantwoordingsorgaan. Het Verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur vooraf over beleid en beoordeelt jaarlijks achteraf of het bestuur goed gehandeld heeft. Het Verantwoordingsorgaan is ook betrokken bij het nieuwe pensioencontract. Het Verantwoordingsorgaan bestaat, net als het bestuur, uit vertegenwoordigers van werknemers, werkgever en gepensioneerden. In het Verantwoordingsorgaan zijn er momenteel vacatures. Vind je het leuk om je meer in pensioen te verdiepen en jouw steentje bij te dragen aan de uitvoering van jouw pensioenregeling, neem dan contact op. Het is geen probleem als je nog niet voldoende pensioenkennis hebt. Er zijn voldoende mogelijkheden om die kennis op te doen bij het Verantwoordingsorgaan. Ook kun je hier meer informatie vinden over de vacatures

Verhoging pensioenen met 14,33%

22 december 2022

Het bestuur heeft besloten de pensioenen per 1 januari 2023 te verhogen met 14,33%. Dit percentage is gelijk aan de de stijging van consumentenprijzen. Dit is de maximale toeslag die wij kunnen verlenen.

Blog: Pensioenopbouw tijdens verlof

27 september 2022

Tijdens je dienstverband kun je verschillende soorten verlof opnemen. Denk hierbij o.a. aan vakantie, zwangerschaps- en geboorteverlof, ouderschapsverlof of een sabbatical. Maar hoe zit het dan met jouw pensioenopbouw? Lees hierover meer in deze blog.