Onderzoek naar risico en jouw pensioen afgerond

31 maart 2023 | Nieuws

Er komen nieuwe regels voor pensioen met het nieuwe pensioenstelsel. Dit betekent dat het Heineken Pensioenfonds de komende tijd belangrijke keuzes moet maken. Wij hebben daarom een onderzoek uitgevoerd naar hoeveel risico je wil lopen met je pensioen. Veel (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden hebben meegewerkt aan het onderzoek. Hartelijk dank voor je deelname aan dit onderzoek!

Wij zijn nu bezig om de resultaten te verwerken. Binnenkort hoor je meer. Wij informeren je in ieder geval op onze website en in de volgende nieuwsbrief.

Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen over het nieuwe pensioenstelsel.

Gerelateerde berichten

Pensioenregeling in het nieuwe pensioenstelsel: ouderdomspensioen

28 maart 2024

Sociale partners (de werkgevers- en werknemersvertegenwoordiging) willen kiezen voor de solidaire pensioenregeling. Hierin worden mee- en tegenvallers samen opgevangen en wordt er collectief belegd. Daardoor zullen de pensioenen stabiel zijn. Komende maanden leggen we de nieuwe pensioenregeling in kleine stukjes aan je uit. We beginnen met het ouderdomspensioen. Dat is het pensioen dat je ontvangt als je stopt met werken.

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.