Onderzoek naar risico en jouw pensioen afgerond

31 maart 2023 | Nieuws

Er komen nieuwe regels voor pensioen met het nieuwe pensioenstelsel. Dit betekent dat het Heineken Pensioenfonds de komende tijd belangrijke keuzes moet maken. Wij hebben daarom een onderzoek uitgevoerd naar hoeveel risico je wil lopen met je pensioen. Veel (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden hebben meegewerkt aan het onderzoek. Hartelijk dank voor je deelname aan dit onderzoek!

Wij zijn nu bezig om de resultaten te verwerken. Binnenkort hoor je meer. Wij informeren je in ieder geval op onze website en in de volgende nieuwsbrief.

Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen over het nieuwe pensioenstelsel.

Gerelateerde berichten

Onderdelen Heineken pensioenregeling

20 november 2023

Tijdens de Pensioen3daagse (7, 8 en 9 november 2023) hebben we de Heineken pensioenregeling toegelicht in meerdere webinars (Nederlands en Engels). Hier kun je de webinars terugkijken en de presentatie downloaden.

Vraag: Krijg je minder pensioen dan je inlegt?

7 november 2023

Antwoord: Veel jongeren denken dat dit klopt, maar dat is niet zo. Mensen die nu met pensioen gaan, ontvangen gemiddeld twee tot drie keer meer pensioen dan ze samen met de werkgever hebben ingelegd.

Vraag: kun je het best via je werkgever pensioen opbouwen?

7 november 2023

Antwoord: Dat is waar. Net als bij veel andere organisaties, is pensioen bij Heineken een arbeidsvoorwaarde. Dat betekent dat in de CAO is geregeld dat jij bij het Heineken Pensioenfonds pensioen opbouwt.