Onderzoek naar risico en jouw pensioen afgerond

31 maart 2023 | Nieuws

Er komen nieuwe regels voor pensioen met het nieuwe pensioenstelsel. Dit betekent dat het Heineken Pensioenfonds de komende tijd belangrijke keuzes moet maken. Wij hebben daarom een onderzoek uitgevoerd naar hoeveel risico je wil lopen met je pensioen. Veel (gewezen) deelnemers en pensioengerechtigden hebben meegewerkt aan het onderzoek. Hartelijk dank voor je deelname aan dit onderzoek!

Wij zijn nu bezig om de resultaten te verwerken. Binnenkort hoor je meer. Wij informeren je in ieder geval op onze website en in de volgende nieuwsbrief.

Via onze webpagina houden we je graag op de hoogte over de ontwikkelingen over het nieuwe pensioenstelsel.

Gerelateerde berichten

Heineken Pensioenfonds hoort bij top pensioenfondsen met hoogste rendement

22 mei 2023

In dit nieuwsbericht informeren we je over het beleggingsresultaat van Heineken Pensioenfonds over 2022. Uit onderzoek van consultants Bell en OverRendement is gebleken dat ons pensioenfonds in 2022 met beleggen het beste resultaat heeft behaald van alle pensioenfondsen in Nederland.

Vacatures en wijzigingen Verantwoordingsorgaan

31 maart 2023

Martin Bijnagte heeft in december helaas laten weten vanwege persoonlijke redenen het Verantwoordingsorgaan te verlaten. Het Heineken Pensioenfonds dankt hem voor zijn inzet het afgelopen jaar. In het Verantwoordingsorgaan zijn er twee vacature namens de werkgever, een vacature namens de werknemers en een vacature namens de pensioengerechtigden. Lijkt het je leuk om deel te nemen in het Verantwoordingsorgaan, neem dan contact met ons op.

Podcasts

31 maart 2023

Op onze website hebben we enkele podcasts geplaatst, genaamd de Pensioen Shorties. In deze podcasts wordt kort verteld over pensioen en/of wanneer je iets aan je pensioen moet doen. Over bijvoorbeeld pensioen bij trouwen, kinderen krijgen of arbeidsongeschiktheid. De podcasts zijn al wat ouder, maar zeker nog relevant.