Laat ons weten hoe jij denkt over maatschappelijk verantwoord beleggen

8 juni 2023 | Nieuws

In de week van 12 juni 2023 ontvang je een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek naar maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB). We doen dit onderzoek om een beeld te krijgen van hoe jij denkt over MVB. Wij willen een MVB-beleid voeren waarin jij je herkent. Om die reden vragen we je even tijd vrij te maken om de vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Lees meer

Waarom beleggen wij (maatschappelijk verantwoord)
Het Heineken Pensioenfonds belegt jouw pensioen. Wij beleggen dit met als doel om een zo goed mogelijk rendement te halen waarbij een verantwoord risico wordt gelopen. Wij zijn van mening dat iedereen van een goed pensioen moet kunnen genieten in een duurzame wereld. Het is echter steeds minder vanzelfsprekend dat dit gebeurt zonder gerichte inspanning. Wij houden daarom in ons beleggingsbeleid rekening met maatschappelijk verantwoord beleggen.

Wil je meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord beleggen? Op onze website vind je meer informatie.

Gerelateerde berichten

Gevolgen verkoop Vrumona voor pensioen en PUM

6 februari 2024

Sinds 29 september 2023 is Vrumona geen onderdeel meer van HEINEKEN. De verkoop van Vrumona heeft een aantal gevolgen.

Veelgestelde vragen niet verhogen pensioenen per 1-1-2024

15 januari 2024

Naar aanleiding van het bericht dat de pensioenen per 1 januari 2024 niet worden verhoogd, zijn een aantal vragen gesteld. In dit bericht geven we antwoord op de veelgestelde vragen.

Wijzigingen in de pensioenregeling per 1-1-2024

21 december 2023

Op 1 juli 2023 is de Wet toekomst pensioenen (Wtp) in werking getreden. Waar mogelijk hebben we de huidige pensioenregeling alvast in lijn gebracht met de Wtp. We hebben de definities voor ‘partner’ en ‘wezen’ alvast aangepast. En in de pensioenregeling is de mogelijkheid opgenomen dat je jouw pensioen kunt vervroegen tot uiterlijk tien jaar voor jouw AOW-leeftijd.