Laat ons weten hoe jij denkt over maatschappelijk verantwoord beleggen

8 juni 2023 | Nieuws

In de week van 12 juni 2023 ontvang je een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek naar maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB). We doen dit onderzoek om een beeld te krijgen van hoe jij denkt over MVB. Wij willen een MVB-beleid voeren waarin jij je herkent. Om die reden vragen we je even tijd vrij te maken om de vragenlijst in te vullen. Alvast bedankt voor je medewerking!

Lees meer

Waarom beleggen wij (maatschappelijk verantwoord)
Het Heineken Pensioenfonds belegt jouw pensioen. Wij beleggen dit met als doel om een zo goed mogelijk rendement te halen waarbij een verantwoord risico wordt gelopen. Wij zijn van mening dat iedereen van een goed pensioen moet kunnen genieten in een duurzame wereld. Het is echter steeds minder vanzelfsprekend dat dit gebeurt zonder gerichte inspanning. Wij houden daarom in ons beleggingsbeleid rekening met maatschappelijk verantwoord beleggen.

Wil je meer weten over hoe wij maatschappelijk verantwoord beleggen? Op onze website vind je meer informatie.

Gerelateerde berichten

Compleet verantwoordingsorgaan

28 september 2023

De vacatures in het verantwoordingsorgaan zijn op dit moment vervuld.

Verkiezingen verantwoordingsorgaan van het Heineken Pensioenfonds

7 september 2023

Het Heineken Pensioenfonds heeft een Verantwoordingsorgaan (VO). Het VO neemt onder andere verantwoording af van het bestuur van het Heineken Pensioenfonds over het beleid en de wijze waarop dat is uitgevoerd. Klik hier om te zien wie er op dit moment in het verantwoordingsorgaan zitten.

Uitkomsten onderzoek naar risico en jouw pensioen

17 juli 2023

In maart heeft het Heineken Pensioenfonds je uitgenodigd om mee te doen aan het onderzoek naar hoeveel risico je wilt lopen met je pensioen. We vinden het belangrijk om te weten hoe onze (gewezen) deelnemers en gepensioneerden aankijken tegen de opbrengsten en risico’s van beleggen. Met dit onderzoek hebben we daar een goed beeld van gekregen.